Ben je op zoek naar iets specifiek voor jezelf of voor een ander? Ik maak (portret)tekeningen met grafiet of kleurpotlood in opdracht. Er is ook een mogelijkheid tot het ontwerpen van logo's, covers van magazines of posters. Ben jij geïnteresseerd in een werk van mijn hand, volg dan de onderstaande stappen om vrijblijvend informatie aan te vragen. 

1. Vul hiernaast het formulier in en vertel zo duidelijk mogelijk waar je precies naar op zoek bent. Geef hierbij aan welk formaat papier, welk medium (grafiet, kleurpotlood of digitaal getekend) en natuurlijk wat je precies getekend wil hebben.

2. Aan de hand van het ingevulde formulier zal ik per mail contact met je opnemen waarin ik je meer informatie kan geven betreft papiersoort en prijsindicatie. Afhankelijk van de complexiteit, het medium en de grootte van de opdracht kunnen de prijzen sterk variëren. Een grafiettekening op A4 formaat zal goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een grafiettekening op A3 formaat of een tekening met gebruik van kleurpotloden. De laatst genoemde technieken is veel intensiever en neemt meer tijd in beslag.

3. Na overeenstemming en akkoord ga ik aan de slag met jouw opdracht. Voordat ik ermee aan de slag ga, vraag ik een aanbetaling van 40% van het totaalbedrag. Wanneer de opdracht klaar is en je tevreden bent, betaal je de rest.

4. Om de kwaliteit te waarborgen verpak ik mijn werk met zorgvuldigheid in. Wanneer het bedrag en de verzendkosten volledig zijn voldaan, zal ik het werk verzekerd versturen met PostNL. De verzendkosten hiervan bedraagt 9,95