Hier in het zuiden is het tijdens carnaval altijd een prachtig plaatje tijdens de drie dolle dagen en vooral tijdens de optochten in de stad. Vele optocht-groepen komen ruim van tevoren bij elkaar om een mooi thema te bedenken om mee te lopen tijdens carnaval. Echter wat vaak mist is een uniek, mooi, maar ook simpel schmink-ontwerp die de leden van de optocht-groep makkelijk zelf aan kunnen brengen! Ik heb enkele jaren ervaring in het bedenken van mooie schmink-ontwerpen voor optocht-groepen en heb deze leden dan ook steeds zelf geschminkt. Vaak hoor ik dan de opmerking: 'Goh, konden we dat maar zelf, dat zou veel makkelijker zijn!'. Het is dan vaak een gebrek aan motivatie en gebrek aan creativiteit bij het bedenken van een origineel ontwerp. Dit zorgt ervoor dat de optocht-groepen het vervolgens toch niet zelf aandurven.


Ik wil juist deze mensen, deze groepen bereiken door ze handvatten te geven voor een mooi en origineel ontwerp te bedenken en te leren schminken!

 

Wat bied ik aan?

In 2 bijeenkomsten van 2 uur lang ga ik met een aantal leden van de optocht-groep ideeën bedenken die perfect passen bij het thema dat zij bedacht hebben. Van idee tot een eigen uniek schmink-ontwerp die ze uiteindelijk zelf of bij anderen aan kunnen brengen.

Bijeenkomst 1: We gaan kijken welke materialen er graag gebruikt willen worden, welke vaardigheden men al heeft, welke technieken we in gaan zetten en natuurlijk kijken we naar de gewenste moeilijkheidsgraad van het schmink-ontwerp.

Bijeenkomst 2: Aan de hand van de ideeën en schetsen van de eerste bijeenkomst maak ik 3 ontwerpen waaruit de leden van de optocht-groep een keuze gaan maken. Uiteraard kunnen hier en daar nog aanpassingen gedaan worden! Vervolgens gaan we samen stap voor stap dit schmink-ontwerp opbouwen zodat iedereen mee kan doen met het ontwerp te leren schminken.

 

Even in het kort:

- 2 bijeenkomsten van 2 uur, op locatie of bij mij thuis
- Samen komen we tot een uniek ontwerp voor het desbetreffende thema
- Gebruik maken van professionele materialen 
- Inclusief koffie, thee en iets lekkers 

Extra:
Ik kan tegen betaling zorgen voor de levering van de juiste materialen die nodig zijn voor het gekozen schmink-ontwerp. Aan de hand van het aantal personen en het aantal keren dat de optocht-groep geschminkt zal gaan worden, kijk ik hoeveel je van welke materialen nodig hebt. Zo hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de materialen die we gebruikt hebben en krijg je de beste kwaliteit voor de goedkoopste prijs.


Voor maar liefst € 50,- heeft jouw optocht-groep een uniek schmink-ontwerp dat past bij het thema en zullen jullie nog meer de show stelen tijdens carnaval!

 

Ben je geïnteresseerd in een schmink-ontwerp op maat of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, dan naam ik persoonlijk contact met je op.