Verzenden 

Bestellingen worden binnen vijf werkdagen verzonden, tenzij anders vermeld. Neem gerust contact op als er spoed achter zit. Dan kunnen we samen kijken wat mogelijk is. Ik verstuur mijn producten met PostNL. Let goed op dat je het juiste adres invult. Mocht je alsnog een fout adres hebben ingevuld, laat dit dan zo snel mogelijk via de mail (info@vanlian.nl) weten. 

Verzenden producten, prints en kalender

Zowel prints kalenders worden in verstevigde kartonnen envelop verzonden.  De verzendkosten voor beiden bedragen €4.95. Verpakkingskosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. 

Verzenden originelen en portretten
Ik verzend originele tekeningen als verzekerd pakket via PostNL. De kosten hiervoor bedragen €9.95.

Ik doe mijn uiterste best om alle bestellingen veilig en zorgvuldig te verpakken, maar ik ben niet verantwoordelijk voor kwijtraken of ernstig beschadiging door PostNL. In geval van kwijtraken/beschadigen vergoed ik geen producten.


Ophalen 
Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Kies bij bestellen de optie 'ophalen', dan neem ik contact met je op zodra de bestelling klaar ligt.

 

Bedenktijd/retour

Je hebt het recht uw bestelling van fysieke producten tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met me opnemen via de mail (info@vanlian.nl). Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te retourneren, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Online workshop, cursussen en lessenreeksen kunnen niet geretourneerd worden, daar de lessen direct beschikbaar voor je zijn.


Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Neem dan contact me me op via de mail (info@vanlian.nl). Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.