van Lian
Community

Online teken community


www.lesvanlian.nl

"Gaaf, realistisch tekenen! Dat gaat mij nooit lukken!" Denk jij dat ook? Think again! In de online teken community geloven we dat iedereen kan leren tekenen, ongeacht je niveau. Of je nu beginner of gevorderd bent, met de juiste handvatten kun jij een prachtige realistische tekening maken. Dus gooi die twijfels overboord en ontdek de wereld van realistisch tekenen samen met alle andere community leden!


Lid worden van de community betekent:

1. Boordevol inspiratie

Geniet van toffe lessenreeksen, een maandelijkse live les en wekelijkse workshop video's. Krijg toegang tot een groot lessenarchief dat wekelijks aangevuld wordt. Van kleurpotloden en pastelpotloden tot alcoholmarkers en aquarelverf. Er is voor ieder wat wils. Krijg handige tips en tricks voor jouw favoriete materialen.

2. Een veilige plek

Deel je creaties, stel vragen en kom in contact met andere leden die net zo gepassioneerd zijn over realistisch tekenen als jij.

3. Altijd en overal

Toegankelijk via computer, tablet en telefoon, via je browser of app. Video's in hoge kwaliteit en terug te kijken wanneer jij wil en in je eigen tempo.


Waarom zou je mee moeten doen?

  • Geen Inspiratie? Geen Probleem! In de community vind je genoeg inspiratie om aan de slag te gaan. Lian geeft je de motivatie die je nodig hebt om die potloden weer op te pakken!

  • Samen sterker: Teken je wel eens in je eentje en loop je vast? In de community sta je er nooit alleen voor. 

  • Plezier: Uiteindelijk draait het allemaal om plezier hebben, toch? Dus waar wacht je nog op? Kom erbij en teken met ons mee!


Klaar om je tekenavontuur te beginnen? Sluit je dan nu aan bij de community en creëer de meest prachtige realistische illustraties! 

Lidmaatschap

- kwartaal -

€ 50,-

Lidmaatschap

- maand -

€ 17,50

community van Lian
Community van Lian
Eekhoorn - kleurpotloden en alcoholmarkers
Eekhoorn - kleurpotloden en alcoholmarkers
Realistische tekenlessen in de community
Lessenreeks 'Sweet treats' - kleurpotloden
Lessenreeks 'Sweet treats' - kleurpotloden
In 4 live lessen leer je deze snoeppot realitisch tekenen
Strelitzia - alcoholmarkers
Strelitzia - alcoholmarkers
Realistisch tekenen met alcoholmarkers in de community
Lessenreeks 'Herfst 2.0' - Kleurpotloden
Lessenreeks 'Herfst 2.0' - Kleurpotloden
In 4 live lessen leer je deze realistische illustraties maken
Lessenreeks 'Groente & Fruit' - pastelpotloden
Lessenreeks 'Groente & Fruit' - pastelpotloden
In 4 live lessen leer je dit stilleven tekenen

Denk je nog geen streep op papier te kunnen zetten en dat tekenen niets voor jou is? Dan ken je de lessen van Lian nog niet. Zij helpt je met templates een mooie tekening op papier te zetten en die kleur je dan met behulp van filmpjes helemaal in. Voor Lian is geen vraag te gek en staat altijd open voor ideeën. Als ik zie wat ik van haar geleerd heb het afgelopen jaar, dat is echt enorm!


Renske

Vanaf het begin volgde ik Lian op social media. Wat maakt zij fantastische cursussen. Ze is de rust zelve, enthousiast en heeft vooral oog voor haar cursisten en communityleden


Manon

Met Lian kan iedereen tekenen. Vanaf het begin van de schets tot aan het eindresultaat leer je een illustratie op te bouwen, welke kleuren te zien zijn en dat met verschillende materialen. Er komt altijd een mooi eindresultaat uit en daar bovenop is het super gezellig met Lianne en de mede communityleden.


Annemijn

Veelgestelde vragen:


Waar vind ik de community?


De community bereik je door boven aan de pagina op 'inloggen' te klikken of ga naar www.lesvanlian.nl. Je kunt vervolgens inloggen met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan.Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?


1. Klik in de community rechtsboven op je profielfoto, ga vervolgens naar instellingen > aankopen. Hier kun je je lidmaatschap beheren, pauzeren of opzeggen.

óf

2. Stuur een mail naar info@vanlian.nl. Je account is pas opgezegd nadat je een bevestigingsmail hiervan hebt ontvangen.


Let op: Doe dit uiterlijk 5 werkdagen voor de verlengdatum van jouw abonnement,

dan kan de incasso nog op tijd stopgezet worden.Ik heb een andere vraag over de community


Stel in de community je vraag onder 'vraag & antwoord' of stuur een mail naar info@vanlian.nlunsplash